Nattjägaren av Chris Carter

 

Obduktionen av en oidentifierad kvinna går inte alls som doktor Jonathan Winston har tänkt sig. Kvinnan har fått sin mun och slida ihopsydd och under obduktionen upptäcks det att någon har placerats inne i kvinnan. När Doktor Jonathan tar ut det som finns inne i kvinnan blir det det sista som han gör.
Kriminalinspektör Robert Hunter åker till slaktarbutiken som kvinnan hittades i och undersöker platsen. När han får veta vad som hänt hans vän doktor Jonathan blir fallet genast ännu mer prioriterat att lösa. 

När det gäller karaktären Robert Hunter så blir det lite tjatigt med hans fantastiska utstrålning som får alla vackra kvinnor att falla handlöst för honom. Efter att nu ha läst några böcker om Robert Hunter så har jag lärt mig att släppa det till stor del men lite fånigt är det allt. Sättet som kvinnorna i boken mördas på är fantasifullt och otäckt, lite så ska det vara i i en deckare även om det är på gränsen till för vidrigt. Helt okej deckare och jag kommer nog läsa fler böcker i serien.

Läsvärd. Spännande bok som dock är lite för grabbig i beskrivningen av Robert och alla kvinnor.

Nattjägaren finns på Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar