Varför en blogg?

Det är en fråga man kan ställa sig. Anledningen är att jag känner att det skulle vara lite kul att ha koll på vad jag har läst. När det kommer till böcker så är jag en periodare, ibland läser jag mycket och andra gånger inget. Det gör att den här bloggen kommer att uppdateras i lite olika intervaller. Mest läser jag deckare och biografier. Bara för att en bok hyllas av en bunt människor så innebär det inte att jag uppskattar den. Jag har egna åsikter och har inga problem med att framföra vad jag anser om böcker jag läst.

Kommentarer som mest går ut på att förklara att jag har fel åsikt om någon bok är bara ohyggligt tröttsamma. Jag har inga problem med att respektera och acceptera att mina åsikter om böcker inte delas av alla och jag skulle uppskatta om även andra kunde visa samma respekt för mina åsikter.

Anledningen till att jag slutat publicera bokomslag är att det är lite luddigt enligt upphovsrätten om man har rätt att visa bilder på bokomslag eller inte. För att helt enkelt komma ifrån risken att göra intrång på någons upphovsrätt blir det bara egna bilder på annat.

Det går bra att maila mig på den här adressen eller lämna en kommentar för att få kontakt med mig