Så putsas en skitstövel av Maria Steen

 

Agneta och Carina är bästa vänner. Bägge är en bit över 40, ogifta och utan barn och fast de är väldigt olika så fungerar de bra ihop. När Carina presenterar sin nya pojkvän/sambo för Agneta känner hon igen honom men väljer att inte säga något till Carina. 

Nu kommer en brutal spoiler så läs inte mer om du vill läsa boken.

Den här boken är så vansinnigt fånig och kvinnorna i boken kan inte ha många hjärnceller. Carina träffar en man som Agneta är rätt säker på är gift. Agneta säger inget om det till Carina, vilken vän gör så? Carina tror att hennes sambo Mats är utomlands och jobbar när han inte bor hos henne, Carina köper saker åt Mats och han lånar pengar av henne men betalar aldrig tillbaka. Han skyller konstant på dålig mobiltäckning när Carina ringer och ändå ringer inga varningsklockor hos Carina. Det enda roliga i boken är när frun och Carina ställer till det för Mats. En kort rolig episod väger inte upp för resten av boken. När Agneta sedan blir tillsammans med Mats blev det för mycket för mig. Det kan inte finnas kvinnor som är så korkade.

Inte läsvärd. Korkade kvinnor och boken hade mått bra av korrekturläsning för det är många missade bokstäver och på ett ställe heter Mats något annat än Mats.

Om man nu vill köpa Så putsas en skitstövel så kan man göra det på Adlibris eller Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar