Änkan av Fiona Barton

Klockan 15.38 kommer larmet om att den lilla flickan Bella Elliott har försvunnit. Det är hennes mamma Dawn som ringer polisen, hon hade lämnat Bella ute ensam i några minuter och efter det var hon borta. Kriminalkommissarie Bob Sparkes är den som får ansvaret för att leda utredningen.
Jean Taylor älskar sin make Glen på alla sätt och vis men hon sörjer att åren går och att de inte har fått några barn. När Glen blir misstänkt för att ha tagit Bella rasar Jeans liv. Inte skulle väl hennes älskade make ha kunnat göra något sådant?

I boken får man följa fallet genom olika karaktärers ögon. Huvudkaraktären är Jean men man får även följa reportern Kate som försöker skriva en artikel, Bob Sparkes som försöker ta reda på vad som hänt och Dawns kamp för att få veta vad som hänt hennes dotter. Det är en bok som väcker en hel del tankar och funderingar. Om Glen är skyldig eller inte avslöjas först i slutet vilket gör det hela bättre för genom boken vet man inte om allt drabbar en oskyldig eller en skyldig.

Läsvärd
Änkan finns på Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar