Nässelvrede av Solveig Vidarsdotter

Natalie Olofsson vaknar till liv efter en blöt natt,vad hennes make egentligen gjort med hennes kropp minns hon inte.Det hon däremot vet är att hon har ont på flera ställen och nu måste hon ta sig ut för att spy. Hon har som mål att ta sig till tomtgränsen för maken Sören blir galen om hon spyr på något ställe var det syns. När det är avklarat ser sig Natalie omkring och upptäcker att maken Sören ligger död. Sören är moderat oppositionsråd i kommunen.
Ingrid försöker njuta av sin semester och har beslutat sig för att lära sig att flugfiska. Livet som närpolis i Näpo Norr är något som hon trivs med och hon har inte ångrat att hon tog jobbet. Semestern blir avbruten av ett samtal om den avlidna Sören och Ingrid ger sig av.

Det här är andra boken om Kvarnberg och Skogmo. Överlag så är poliserna lite för sega på att se det uppenbara men bortsett från det så gillar jag böckerna. Det finns bättre deckare men det är ändå något i den här serien som tilltalar mig lite extra. Jag gillar böcker där miljön och naturen får ta plats och så är det i både den här boken och den första. Inte ett direkt minnesvärd bok men den gav mig underhållning.

Läsvärd. Bra val om man vill läsa en deckare som utspelar sig i vacker miljö och inte har allt för stora krav på oväntade vändningar.
Nässelvrede finns på Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar