Det som göms i snö av Carin Gerhardsen

2014 sker en bilolycka,en bil kör ner i en ravin efter ett möte med en annan bil. Föraren som orsakade bilolyckan bryr sig inte om att ta sig ner och se hur det gick med föraren. Det finns anledningar till att han inte vill ha med polisen att göra så han kör vidare. Två personer i en annan bil blir vittnen till hela händelsen och en av dem tar upp sin mobil. De tar sig ner till bilen i ravinen och upptäcker något som gör att inte de heller kontaktar polisen.
2018. Jeanette har gått ner sig helt efter att ha upplevt för många tragiska händelser i sitt liv. Trösten söker hon i flaskan och i tablettburkar. Sandra är ensamstående med sin unga son utöver ett vanligt jobb så ställer hon även upp som volontär på Vänjouren. En jour som ensamma och olyckliga människor kan ringa till.


Det här är en väldigt svår bok att skriva en kort beskrivning om utan att avslöja något. Först tyckte jag att boken var rörig och seg men jag ändrade fort åsikt. Det här är en bok som blir bättre och bättre desto mer man läser. Händelser och människor vävs in i berättelsen och spänningen ökar för varje sida. Saker som först verkar vara utfyllnad visar sig sedan ha stor betydelse. Jag gillade Hammarbyserien av författaren och den här boken är minst lika bra.

Läsvärd. En spännande deckare som växer och växer
Det som göms i snö finns på Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Ska läsas! Har läst hela Hammarbyserien och tyckt att den varit mestadels bra. För det mesta bra deckargåtor och så har jag gillat persongalleriet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det. Hon är duktig på att skapa karaktärer

      Radera