En familjetragedi av Mattias Edvardsson

 

När läkaren Steven Rutter inte kommer till sitt jobb orsakar det oro. Arbetskamraterna kontaktar polisen och när polisen tittar in i huset genom fönsterna ser de en person på golvet. Poliserna går in i huset och påträffar två döda personer.

Bill har det svårt att klara ekonomin efter att hans fru har dött. Hans största skräck är att han inte ska klara av att ta hand om sin dotter längre. Det spelar ingen roll hur många jobb han söker han får inga ändå.

Karla har lämnat Boden för att plugga juridik och för att få ett avstånd till sin mor. Hon har ägnat sitt liv åt att vara mor åt sin mor och nu vill hon få en chans till ett eget liv.

Jennica är den enda som är singel bland vännerna hon umgåtts med i många år. Vännerna är gifta med barn och att vara ensam och närma sig trettio är inte alltid så kul. Att lyckas träffa någon vettig genom Tinder har Jennica fortfarande lite hopp om och det verkar som om hon äntligen hittat rätt.

Lite speciellt är det med en bok som blandar polisförhör med historien innan dödsfallen. Antingen så gillar man det nog eller så har man svårt för det. Till min stora förvåning så gillade jag faktiskt att få följa polisernas misstankar parallellt med de faktiska händelserna. Boken lyckades fånga mitt intresse från start och den bibehöll mitt intresse till sista sidan.

Läsvärd. En familjetragedi är en lättläst och spännande bok

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar