Syndoffer av Jeanette Bergenstav

 För att illustrera den här boken blir det bra med en bild på en av mina tidigare hundar. Inte många böcker som har en collie med.


Jennifer Sundin har inte haft det lätt de senaste åren. Komplikationer efter sin sista graviditet har gjort henne mer eller mindre orörlig under många år. Efter att äntligen fått en operation ser framtiden något ljusare ut och hon har kunnat ta sig ut för att göra frilans uppdrag som journalist. Uppdraget den här gången för lokaltidningen är att göra ett reportage om den nyrenoverade bildsalen i Torshammarskolan. Inte det mest spännande uppdraget men Jennifer tar alla uppdrag för att på sikt kunna skaffa ett nytt boende. När hon kommer in i bildsalen är rektorn, bildläraren och en ung man på plats. Problemet är bara att alla tre verkar vara mördade. Innan Jennifer ringer polisen tar hon bilder på alla tre.

Den här boken får ett plus helt gratis eftersom det är en collie med. Det är en bok som det är lätt att komma in i och lagom många personer. Att lista ut vem den skyldiga är var kanske lite för lätt men jag kände inte att det gjorde läsupplevelsen sämre. Det är helt enkelt ett trevlig bok om man nu bortser från morden. 

Syndoffer är första delen i en deckarserie om Jennifer Sundin. Den här första boken gör att jag har lust att läsa fortsättningen. Läsvärd

1 kommentar:

  1. Jag har gillat första och andra boken om Jennifer Sundin :) Ser fram emot att fortsätta följa den här serien. Vilken fin vovve också! :)

    SvaraRadera